Botoşani: Protest împotriva abuzurilor HSR organizat în faţa Primăriei Codlea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Indicatoarele instalate de HSR în Codlea au fost acoperite cu folie din pastic
Indicatoarele instalate de HSR în Codlea au fost acoperite cu folie din pastic

Firma botoşăneană care a ajuns să ridice maşni şi în oraşul Codlea din Braşov este acuzată  că a instalat ilegal semne  cu  oprirea interzisă. Astăzi la Codlea va fi organizat un protest în faţa primăriei. Indicatoarele instalate de HSR în Codlea au fost acoperite cu folie din plastic.

Astăzi,  începand cu ora 14.00 , in fata Primariei Codlea, se va organiza o acţiune de protest împotriva abuzurilor firmei botoşănene Hi Speed Recovery, care a obţinut un contract cu primăria din localitate pentru a ridica şi bloca roţile maşinilor parcate neregulamentar.  După protest, începând cu ora 16.00 va avea loc şedinţa de Consiliu Local , unde vor fi dezbătute nemulţumirile protestatarilor.

indicator montat de hsr

Erwin Albu (foto), organizatoruol protestului, susţine că HSR a montat indicatoarele fără acordul comisiei de circulaţie. "Până în acest moment, personal am protestat în ultimele zile împotriva ilegalităţiilor şi neluării măsurilor pe diferite căi, inclusiv prin acoperirea aparatelor de taxare semnelor de circulaţie amplasate ilegal fără acordul comisiei de circulaţie . Firma Hi Speed Recovery a împânzit municipiul Codlea cu semne amplasate ilegal după bunul plac. Întâlnim situaţii aberante peste tot, în spaţii vaste care nu încurcă deloc circulaţia au apărut semne de oprirea interzisă, pentru ca cetăţenii să fie pur şi simplu hăituiţi şi jecmăniţi de către această firmă.",  susţine Erwin Albu.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite