Botoşani: Primele reţineri în afacerile cu cereale după 30 de ore de audieri(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Învinuiţii vor ajunge astăzi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Martori şi suspecţi sunt anchetaţi şi la această oră la sediul DIICOT. De ieri dimineaţă de la ora 2.00, procurorii fac audieri pe bandă rulantă ca să afle unde au dispărut cei 500.000 de euro.

Ora 12.30

Numărul reţinuţilor creşte de la o oră la alta. Alte două mandate de reţinere au fost eliberate. În momentul de faţă, şase persoane din Botoşani, Prahova şi Constanţa se află în arestul Poliţiei. Audierile continuă.

ora 9.00

Patru persoane au fost reţinute pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală şi înşelăciune în afaceri ilegale cu cereale. Învinuiţii se află în arestul Poliţiei şi vor fi duşi la Parchet cu propunere de arestare preventivă pentrru evaziune fiscală şi înşelăciune.

47 de persoane ridicate de mascaţi pentru evaziune în afaceri cu cereale

Cel puţin 30 de persoane, suspectate de implicare în afacerile cu cereale, au fost audiate de procurorii DIICOT Botoşani. Audierile maraton continuă şi la această oră. Primele mandate de reţinere pentru 24 de ore au fost eliberare şi un prim lot de învinuiţi va ajunge astăzi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru evaziune fiscală şi înşelăciune. Aceştia se află în arestul Poliţiei şi vor fi duşi sub escortă la Parchet.

Vom reveni cu amănunte

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite