Botoșani: Electrocasnicele vechi te pot face căștigător

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Botoșani organizează astăzi o nouă campanie pentru colectarea aparetelor electronice şi electrocasnice, în cadrul căreia va fi organizată și o campanie.

Cei care vor duce astfel de aparate la punctele de colectare de la magazinul Elvila şi colegiile Laurian şi Eminescu vor participa la o tobolă în cadrul căreia se pot câștiga cinci frigidere, 15 cuptoare cu microunde şi 10 Micro Hii-Fi System.

„Acţiune va începe la ora 9.00 şi va dura până la 17.00. Avem și un număr de telefon iar toţi cetăţenii care au aparate mari sau voluminoase noi mergem şi le preluăm de la ei de acasă gratuit. Există şi un mic element stimulativ al acestei campanii. Va fi o tombolă. Tragerea la sorţi va fi sâmbătă la ora 17.00 la punctul de colectare de la magazinul Elvila", a declarat Andreea Idriceanu, reprezentant RoRec, partenerul Primăriei Botoșani în această campanie.

 Municipalitatea a pus la dispoziție toate cele trei locații cu titlu gratuit.

„Este lăudabil gestul celor de la RoRec. Noi până acum făceam astfel de acţiuni în momentul în care era lansată acea campanile naţională Marea debarasare, acţiune la care strângeam câteva tone de DEE-uri. În schimb, prin operatorul nostru de salubritate, în fiecare lună se face o acţiune de colectare a acestor DEE-uri", a adăugat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite