Botoşani: Prefectul a fost invitat să însoţească Naţionala de Rugby la un meci în Uruguay

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectul nu ştie dacă va da curs invitaţiei întrucât ar trebui să-şi plătească singur cheltuielile de cazare şi transport, care depăşesc 3000 de euro.

Prefectul Cristian Roman a primit o invitaţie verbală din partea oficialilor Federaţieie Române de Rugby să participe la meciul contând pentru Cupa Mondială dintre naţionalele  României şi Uruguay-ului  care se va disputa pe 6 noiembrie la Montevideo.  

„Invitaţia a fost doar verbală. Deocamdată nu am primit nimic scris. Preşedintele federaţieie a fost foarte încântat de cum au fost primiţi la Botoşani şi am păstrat o relaţie de prietenie. Mi-ar plăcea mult să merg în Uruguay, dar costurile sunt cam mari. Am înţeles că echipa şi cei care o însoţesc vor fi cazaţi în Argentina la un hotel din Buenos Aires, iar meciul se va juca în Uruguay, la Montevideo. Costurile pentru transport şi cazarea depăşesc 3000 de euro, aşa că nu ştiu dacă voi pleca. Oricum mai este până atunci," a declarat prefectul Cristian Roman

Potrivit site-ului ofial al Federaţieie Române de Rugby , "ultimele două meciuri, care vor fi decisive, vor avea loc în compania câştigatoarei dintre Uruguay şi Asia 2 (Kazakhstan sau Arabian Gulf). Primul meci din această dublă manşă se va desfăşura pe 6 noiembrie, în deplasare, foarte posibil la Montevideo, deoarece Uruguay-ul este favorita în disputa cu echipa din Asia."

Prefectul judeţului a mai însoţit în acest an  echipa naţională de rugby la meciurile cu Rusia şi Ucraina.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite