Botoşani: Portret / Liana Şlincu, premiată pentru frumuseţea şi farmecul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liana Şlincu
Liana Şlincu

Are 18 ani şi se remarcă oriunde prin trăsăturile sale. Tânăra se mândreşte cu titlul de „Miss Preuniversitaria“ 2010 şi îşi doreşte o carieră în domeniul medical. De mică, Lianei îi plăcea să fie admirată în diferite ţinute şi transforma zi de zi holul locuinţei într-un podium pentru parada modei.

„Făceam tot felul de combinaţii, legam eşarfe la blugi, purtam pantofii cu toc ai mamei şi pălăriile ei. Îmi plăcea să petrec timpul făcând parada modei, mai ales în zilele de sărbătoare când părinţii mei aveau invitaţi, eu defilam printre ei în fel şi fel de ţinute“, îşi aminteşte tânăra.


Liana a prins gustul pentru modeling în urmă cu aproape doi ani, când s-a înscris la o agenţie care recruta tinere. „M-am înscris din curiozitate. Voiam să ştiu cum trebuie să se comporte un model. În cei aproape doi ani, am participat la şedinţe foto, prezentări, cursuri de actorie şi mers scenic. Am învăţat inclusiv să râd şi să plâng la comandă“, afirmă Liana.


Anul trecut, de Ziua Îndrăgostiţilor, Liana a participat la prima competiţie desfăşurată de agenţia la care s-a înscris, respectiv „Miss şi Mister Valentine’s Day“,  unde trăsăturile fizice erau cea mai puternică armă a concurenţilor. Liana a obţinut atunci titlul de Miss Valentine’s Day.


Fiind elevă a Colegiului Naţional „A.T. Laurian“, Liana a urcat pe podiumul Miss Preuniversitaria unde şi-a reprezentat şcoala. „Colegii mei îmi tot spuneau să mă înscriu, însă eu nu credeam că o să am şanse. Până la urmă, m-au înscris ei pe listă şi am câştigat titlurile de «Miss ATL», «Miss Popularitate» şi «Miss  Hermosa»“, spune tânăra.


Cea mai frumoasă elevă din judeţ


Tânăra a participat şi la Miss Preuniversitaria 2010 Botoşani unde a obţinut titlurile de „Miss Populariate“ şi „Miss Preuniversitaria“ Botoşani, fiind considerată de juriu drept cea mai frumoasă elevă din judeţ.


„Nu mă gândeam că voi fi eu cea care voi câştiga. Am plâns de emoţie cînd juriul m-a ales pe mine. E un sentiment de nedescris când urci pe scenă şi nu vezi decât reflectoarele îndreptate spre tine şi câteva chipuri care te analizează atent“, explică deţinătoarea titlului de Miss Preuniversitaria. Tot anul acesta, în luna aprilie, Liana a mai participat la o competiţie de miss, în afara şcolii la care juriul i-a acordat punctajul maxim, obţinând şi titlul de cea mai fotogenică participantă.


Fata, care are 53 de kilograme, 1,73 metri şi dimensiuni de invidiat, 87/60/90, şi-ar dori să aibă o carieră în domeniul modelingului. „Mi-ar plăcea să mai particip la competiţii însă anul acesta, fiind în ultimul an de liceu, voi face o pauză. Mi-aş dori să ajung model internaţional, să prezint în Milano“, afirmă tânăra.


Botoşăneanca a lucrat câteva luni pentru o firmă care se ocupă cu amenajarea sălilor pentru nunţi, înfrumuseţarea unei încăperi fiind una din pasiunile Lianei.

_______________

profil
născută.
6 august 1992, Botoşani.
studii. Este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „A.T.Laurian“ Botoşani.
familie. Este singură la părinţi.

întrebări şi răspunsuri
Care crezi că sunt plusurile şi minusurile frumuseţii fizice?

Avantajul este că reuşeşti să te faci mai uşor cunoscută şi unele porţi se deschid mai facil. Să deţii trăsături fizice cât mai aproape de perfecţiune constituie un atu în multe domenii. Dezavantajul? Există multă invidie, bârfă şi comentarii răutăcioase, iar de multe ori oamenii te judecă după aparenţe, uitând de frumuseţea interioară.
În ce domeniu ai vrea să îţi faci o carieră şi de ce?
Mi-ar plăcea o carieră în medicină, ca laborant poate. Nu-mi place ca viaţa unui om să fie în mâinile mele pentru că e o responsabilitate prea mare, însă mi-ar plăcea să ştiu că pot contribui la îmbunătăţirea vieţii cuiva.

ce-i place

Lianei îi place să citească, fiind pasionată în mod special de romanele de dragoste şi de cele poliţiste. O altă plăcere de-a tinerei este să petrecă cât mai mult timp cu prietenii. În materie de călătorii, Liana îşi doreşte să viziteze Egiptul.


ce nu-i place

„Nu-mi place minciuna, ipocrizia şi cinismul. Detest să mă trezesc dimineaţa şi nu agreez persoanele care vor să deţină control total asupra celor din jur“, a spus Miss Preuniversitaria 2010 din Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite