Botoşani: Ponturi pentru o vacanţă exotică pe bani puţini!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gheorghe Iavorenciuc a vizitat 76 de ţări de pe toate continentele şi dezvăluie acum secretele unei vacanţe reuşite pentru toate buzunarele.Cu 500 de euro un cuplu poate sta două săptămâni în marile capitale europene iar cu 1000 de euro ajunge pentru Mexic sau Thailanda. Orice destinaţie exotică este mai ieftină decât România, dă asigurări globtrotterul.

Gheorghe Iavorenciuc a bătut 450.000 de kilometri din bătrâna Europă până în îndepărtatele Indii cu toate mijloacele de transport posibile, cu harta în mână şi un rucsac în spate. A vizitat tot ce putea vizita,s-a încărcat de cultura europeană,  a mâncat alături de băştinaşi în colibele triburilor rătăcite prin deşertul Sahara, s-a rugat alături de călugării budişti din China, s-a plimbat pe fluviul Kwai din Thailanda şi a testat direct de la sursă celebrele trabucuri cubaneze.Tocmai de aceea vine în ajutorul celor care nu au bani mulţi dar vor o vacanţă de vis în străinătate.

500 de euro, două săptămâni în Europa pentru un cuplu

Un tur al marilor capitale europene trebuie neapărat făcut de cei care ies pentru prima dată din ţară. Un sejur de 12 zile la Paris, Londra, Roma şi Praga nu costă mai mult de 500 de euro dacă eşti informat şi ştii să îşi planifici vacanţa. Biletele de avion ,cumpărate din timp costă cel mult de 140 de euro dus întors pentru Paris, spre exemplu, iar de aici călătoreşti spre celelate capitale cu trenul cu maxim 15 euro pe zi. Cazarea costă maxim 20 de euro pe zi în orice locaţie te afli, la pensiuni de trei stele sau în apartamente. Mâncarea gata preparată, cumpărată din supermarket, şi băuturile costă 15 euro ca să fii sătul o zi întreagă iar cu o cartelă de opt euro pe zi călătoreşti oriunde vrei şi poţi vizita marile muzee. „Cei care vor să intre la operă sau să vadă un spectacol de cabaret sau de teatru trebuie să ştie că locurile la galerie nu costă mai mult de patru euro şi mereu sunt 80 de bilete gratuite. Trebuie doar să fii informat şi să ştii ce să întrebi", a spus globtrotterul.

Află cât costă un sejur în India sau Cuba şi cum poţi găsi ofertă ieftină , vineri în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite