Botoşani: Blestemaţi de mama criminalului! Subofiţerul Gabriel Atodiresei a fost îngropat în uniformă militară(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă şi-a ucis un coleg, a furat armament şi a dezertat din unitate, subofiţerul Gabriel Atodiresei(25ani) a plecat pe ultimul drum în uniformă de pompier.  Familia sa este convinsă că Gabriel a cedat psihic in cauza umilinţelor la care era supus de colegii săi.      

Citeşte şi:

Mărturia şocantă a ultimei persoane care l-a văzut în viaţă pe pompierul-ucigaş

Logodnica pompierului ucis la Dorohoi: „Sâmbătă trebuia să mergem după verighete!"

Criminalul de la Dorohoi s-a împuşcat în cap într-o pădure de lângă oraş

ora 12.30

Funeraliile pompierului-ucigaş au început acum 10 minute când siciriul cu trupul neînsufleţit al subofiţerului Gabriel Atodiresei a ost scos din capela Catedralei Ortodoxe din Dorohoi. Pentru că s-a sinucis, militarul nu a ost dus în biserică iar preotul va face o slujbă specială.

Chiar dacă a făcut de râs uniforma militară,  subofiţerul va pleca spre ceruri îmbrăcat în ţinuta de pompier. Sicriul nu este purtat însă pe braţe de colegii săi de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi. Mai mult, pompierul-ucigaş nu va avea parte de onoruri militare.

Peste 150 de persoane îl însoţesc pe ultimul drum.

ora 14.30 

Blestemaţi de mama criminalului la funeralii

 Familia pompierului-criminal este convinsă că Gabriel Atodiresei a cedat psihic din cauza umilinţelor la care era supus de colegii săi. Grav bolnavă, mama subofiţerului este convinsă că fiul ei a fost impins la crimă.

,, Sper ca toţi cei care l-au jignit, să îl aibă pe conştiinţă!", a strigat sfâşiată de durere mama subofiţerului înainte ca sicriul să fie lăsat în groapă. 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite