Botoşani: Pompierii fac recrutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani recrutează candidaţi pentru concursurile de admitere organizate în acest an de instituţiile de învăţământ ale Ministerului Administraţiei şi Internelor şi ale Ministerului Apărării Naţionale.

Nu mai puţin de 45 de locuri au fost scoase la concurs la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza" Bucureşti iar la Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu" Boldeşti sunt disponibile 125 de locuri.

Totodată, botoşănenii pot aplica şi la Academia Forţelor Terestre"Nicolae Bălcescu" Sibiu şi Academia Tehnică Militară Bucureşti, unde au fost aprobate 15 locuri de ofiţeri, la specializarea „geniu", „transmisiuni", „apărare NBC", „administraţie publică", blindate, automobile şi tractoare" şi „calculatoare şi sisteme informatice pentru apărare şi securitate naţională".

La aceste locuri pot aspira atât bărbaţii cât şi femeile. Pentru a participa la concurs, candidaţii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii. Informaţii suplimentare se pot găsi pe site-urile: www.isubotosani.ro , www.academiadepolitie.ro , www.scoaladepompieri.ro , www.armyacademy.ro şi www.mta.ro .

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite