Botoşani: Pompierul-traficant a fost arestat! Poliţistul de frontieră a fost dezarmat şi este cercetat disciplinar!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşani: Agentul este cercetat în libertate pentru trafic de ţigări
Botoşani: Agentul este cercetat în libertate pentru trafic de ţigări

 Mandatul de arestare pe numele subofiţerului Lucian Lupin a fost emis astă noapte de către magistraţii Tribunalului Botoşani .  Alte cinci persoane au fost arestate preventiv astă noapte. Liber este doar Agentul Gabriel Leampăr (32 ani) de la Punctul de frontieră Româneşti . Acesta a primit interdicţia de nu nu părăsi ţara,  nu mai participă la misiuni şi nu mai are voie să poarte armament.

Plutonierul Lucian Ionel Lunic( 30 ani)de la Garda pentru Situaţii de Urgenţă Truşeşti va sta în arestul Poliţiei 29 de zile pentru contrabandă cu ţigări. Magistraţii au admis noaptea trecută propunerea de arestare preventivă formulată de procurori.

 Pompierul a fost reţinut ieri în urma descinderilor care au avut loic la Truşeşti şi Ştefăneşti.

Vezi aici filmul descinderilor de ieri pentru anihilarea reţelei de traficanţi de ţigări! 

De astăzi şi până la finalizarea anchetei care vizează traficul cu ţigări de contrabandă, poliţistul de frontieră se află la dispoziţia şefului Inspectoratului Judţean al Poliţiei de Frontieră. Decizia a fost luată aseară de şeful IJPF Botoşani după ce Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a informat oficial conducerea instituţiei că agentul este acuzat de trafic de ţigări de contrabandă.

„ Agentul vine la program dar nu mai poate participa la misiuni pe durata anchetei şi nu are voie să poarte armament. De asemenea, este cercetat de comisia de disciplină din cadrul Inspectoratului" a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt IJPF Botoşani.

Agentul Gabriel Leampăr este angajat al IJPF din anul 2003. Până la finalizarea anchetei penale, poliţistul nu poate fi suspendat din funcţie.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite