Botoșani: Polițistul acuzat de luare de mită este liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Curtea de Apel Suceava decis că agentul Ioan Zaboloteanu poate fi judecat în stare de libertate.

Magistrații Curții de Apel Suceava au admis astăzi recursul polițistului Ioan Zaboloteanu la măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

„S-a respins măsura Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani de arestare preventivă. Măsura este pusă în aplicare de-îndată. S-a luat față de inculpat măsura de a nu părăsi țara cu respetarea tuturor obligațiilor impuse", a pecizat Gabriela Urdoi, grefier șef al Curții de Apel Suceava.

Agentul Ioan Zaboloteanu a fost suspendat din funcție imediat ce magistrații botoșăneni au decis ca acesta să fie cercetat în stare de arest. Măsura va fi menținută chiar dacă agentul este acum în libertate.

„Una dintre obligațiile impuse astăzi este să nu exercite profesia în exercitarea căreia a săvârșit fapta, respectiv aceea de subofițer în cadrul Poliției Botoșani, Biroul Poliției Urbane", a adăugat Gabriela Urdoi.

Ioan Zaboloteanu a fost arestat preventiv pentru luare de mită, după ce a fost prins în flagrant, miercurea trecută, în timp ce primea 500 de lei de la un şofer pentru a nu-i suspenda permisul de conducere.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite