Botoşani: Poliţiştii urmăresc maşinile murdare cu noroi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii locali şi cei de la circulaţie au primit o misiune mai puţin oblişnuită. Ei trebuie să depisteze toate maşinile murdare cu noroi care intră în municipiul Botoşani şi să-i amendeze pe şoferi.

Municipalitatea a descoperit de ce este mizerie pe străzile din oraş. Edilii susţin că murdăria de pe străzi ar fi făcută de maşinile care intră în oraş cu noroi pe cauciucuri şi de aceea au luat decis să-i sanţioneze pe şoferii  autovehiculelor murdare.

" Sunt maşini care intră pe şantierele de la marginea oraşului unde se construiesc case şi unde este mizerie şi apoi ajung în oraş cu cauciucurile pline de noroi.  Am trimis o adresă atât la Poliţia Locală, cât şi Rutieră pentr a-i sancţiona pe cei care fac astfel de lucruri", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă.

Culmea este că şefii de la primărie nu văd şantierele deschise pe toate străzile oraşului care au fost săpate pentru înlocuirea conductelor de apă şi termoficare.

Şoferii care sunt găsiţi în trafic cu maşinile murdare de noroi pot primi amenzi cuprinse între  100 şi  500 de lei. Până acum nu a fost sancţionat niciun şofer, doi botoşăneni primind doar avertisment din partea poliţiştilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite