Botosani: Poliţista sexy, curtată de politicieni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Tănasă nu se grăbeşte să intre în viaţa politică, pentru că vrea să devină scriitoare de succes
Raluca Tănasă nu se grăbeşte să intre în viaţa politică, pentru că vrea să devină scriitoare de succes

Raluca Tănasă, a refuzat oferta lui Dan Diaconescu de a intra în partidul său. În exclusivitate pentru „Adevărul de Seară“, tânăra şi-a mărturisit planurile de viitor. Vrea să scrie o carte despre povestea de dragoste pe care o trăieşte.

Fostă poliţistă comunitară, Raluca Tănasă (26 ani) a devenit vedetă peste noapte după ce a apărut în singurul calendar erotic editat până acum în Botoşani. Cum numele i-a apărut atât în presa locală, cât şi în cea naţională, au aparut şi vânătorii de vedete care vor să se folosească de imaginea ei.


I s-a propus să intre în Partidul Poporului


Chiar cu puţin timp înainte de lansarea oficială a calendarului, Raluca a primit un telefon de la cineva care a întrebat-o dacă nu vrea să intre în politică. Tânăra spune că oferta venită de la capătul celălalt al firului viza Partidul Poporului (PP) al lui Dan Diaconescu.


„Nu am acceptat oferta întrucât convingerile mele politice nu se regăsesc în doctrina acestui partid, prin care din câte ştiu s-au perindat tot felul de vedete. Sincer aş vrea să fac politică, mai ales că tatăl meu a fost primar, dar acum nu sunt pregătită pentru asta“, a spus Raluca. Botoşăneanca a mai fost deranjată şi de altceva. „Nu mi-a plăcut că am primit oferta prin telefon şi că nu au venit să se întâlnească direct cu mine. Nu ştiu cu cine am stat de vorbă şi nu vreau să se folosească de mine doar ca să-şi facă imagine“, a adăugat Raluca Tănasă. „Adevărul de Seară“ a încercat să ia legătura cu reprezentanţii PP, însă nimeni nu a  răspuns la numerele de telefon de pe site-ul oficial.

Vrea să scrie o carte de dragoste


Tânăra este îndrăgostită lulea de un om de afaceri din Botoşani al cărui nume îl ţine încă secret pentru că este căsătorit. „Au apărut tot felul de informaţii neadevărate şi comentarii răutăcioase în care erau vehiculate numele unor bărbaţi care nu au nicio legătură cu mine.  Este adevărat că am o relaţie cu cineva, iar acest bărbat e tot timpul lângă mine. La lansarea calendarului mi-a dat un buchet superb de flori şi o poză din calendar, pusă în ramă“, a afirmat Raluca, adăugând că va scrie o carte în care va divulga numele misteriosul iubit.

„Azi (ieri, n.r.) am ales împreună  titlul. Cartea se va numi «Povestea calendarului..., continuarea unei poveşti de dragoste». Vreau să mai spun, ca să ştie toată lumea, că nu suntem simpli amanţi, chiar ne iubim“, a încheiat Raluca Tănasă.

Calendarul erotic, la toate chioşcurile

Tânăra de 26 de ani a lucrat ca agent în Poliţia Comunitară şi a plecat din cauza salariului prea mic. S-a angajat chelneriţă la un club de lux şi aşa a fost descoperită de un fotograf profesionist care i-a propus să pozeze într-un calendar erotic. Calendarul cu Raluca Tănasă poate fi cumpărat de luni de la toate chioşcurile de presă din Botoşani şi Suceava, la preţul de 9,99 lei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite