Botoşani: Poliţia locală refuză să pună în aplicare regulamentul de circulaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Şmecherii" de Botoşani parchează unde îi taie capul pentru că nu vor fi sancţionaţi niciodată de către „comunitari".

Botoşani: „Şmecherii" de Botoşani, păsuiţi de „comunitari"

Deşi în noul regulament, la fel ca şi în cel vechi, se prevede foarte clar că „activitatea de ridicare, transport şi depozitare se desfăşoară pe baza demersurilor legale efectuate de agenţii constatatori din cadrul Poliţiei Locale în cazul autovehiculelor parcate pe locul de parcare rezervat persoanelor cu handicap", autoturismul cu numărul de înmatriculare B 111 MJR nu este pentru prima dată parcat pe un loc destinat persoanelor cu handicap.

Autoturismul este înmatriculat pe o societate de leasing din Bucureşti şi nu se încadrează la excepţiile regulamentului de circulaţie adoptat de către Consiliul Local. Mai mult, nu este pentru prima dată când este parcat neregulamentar, fără ca nimeni să nu ia vreo decizie.

„Maşina este a Ministerului Justiţiei. Când o să vină o persoană cu handicap, noi o să asigurăm un loc de parcare. Noi ştim ce avem de făcut. Nu sunteţi dumneavoastră îndreptăţit să vedeţi ce activitate îmi desfăşor", a explicat în urmă cu o săptămână Ioan Onuţu, şeful Poliţiei Locale.

În regulamentul de circulaţie nu sunt prevăzute şi sancţiuni pentru poliţiştii care refuză să îşi facă treaba şi se ocupă de asigurarea tuturor condiţiilor „şmecherilor".

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite