Botoşani: Poliţia a reţinut trei tineri suspectaţi de mai multe furturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei trei suspecţi, cu vârste cuprinse între 17 şi 27 de ani,  sunt din comuna Coţuşca şi sunt cercetaţi pentru  comiterea mai multor furturi din locuinţe şi societăţi comerciale din judeţ.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani cu privire la Gheorghe A. de 27 ani, Mihaiţa Florin D. de 23 ani şi Andrei Gabriel C de 17 ani, toţi din comuna Coţuşca, aceştia urmând a fi prezentaţi astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, cu propunerea de arestare preventivă.

În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat, s-a stabilit că aceştia, împreună cu Gheorghe L . de 43 ani, din municipiul Hunedoara, sunt suspecţi de săvârşirea mai multor furturi din societăţi comerciale şi locuinţe de pe raza comunelor Coţuşca şi Rădăuţi-Prut,  fapte comise în perioada  septembrie 2010 - iunie 2011.

Potrivit Poliţiei, suspecţii, acţionând pe timp de noapte, au sustras diferite bunuri, în general  aparatură electronică, componente din cupru şi combustibili, cauzând în dauna a opt părţi vătămate un prejudiciu total de peste 20.000 lei.

Cei patru sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite