Botoşani: Pliantele publicitare din cutiile poştale, reclamate la Protecţia Consumatorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie susţine că pliantele i-au umplut cutia poştală în care nu a mai fost loc de facturile la utilităţi. Reclamanta nu şi-a găsit factura la gaz şi a fost debraşată.

Ciudata reclamaţie a fost depusă la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Cosumatorului alături de dovezi: un braţ de pliante publicitare lansate pe piaţă de marile hipermarketuri. Femeia care locuieşte pe strada Sucevii şi susţine că este victima publicităţui agresive. „ Reclamanta susţine că  susţine că nu s-a mai găsit loc în cutia poştală din cauza acestor ofete iar poştaşul nu i-a mai dat factura la gaz. Prin urmare a fost debranşată de la reţea pentru factura neachitată", a declarat Sandu Zarug, şef OJPC.

Inspectorii de la Protecţia Consumatorului nu ştiu cum să rezolve acest caz unic în România. „ Am întrebat şi colegii din ţară şi mi-au spus că nu au mai întâlnit un astfel de caz. Lumea se bucură să afle oferte de preţ din magazine şi aşteaptă aceste pliante", a mai spus şeful OJPC.

Legislaţia prevede  amenzi de până la 50.000 de lei pentru publicitate agresivă. Inspectorii vor să rezolve problema pe cale amiabile: fie agenţii economici să găsească soluţii să nu deranjeze consumatorii .

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite