Botoşani: Piromanul de la Frumuşica, o fetiţă de 12 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reuşit să afle cine este autorul incendiilor din Frumuşica, satul Vlădeni, care a terorizat timp de două luni mai multe familii din sat. Potrivit IJP Botoşani, acesta ar fi o fetiţă de 12 ani.

Rezultatul anchetei a scos la iveală un lucru şocant. Potrivit unor surse din Poliţie, fetiţa de 12 ani şi-a dat de două ori foc la propria casă şi a incendiat şi locuineţele vecinilor din jur pentru că ducea lipsă de afecţiune din partea tatălui vitreg. Mama fetei este plecată la muncă în străinătate, iar ea a rămas în grija tatălui vitreg, care se presumune că o neglija. Copilul este aparent sănătos, dar  va fi expertizat psihiatric, pentru a vedea dacă are discernământ.

"În urma activităţilor specifice desfăşurate poliţiştii au identificat autorul distrugerilor prin incendiere comise în zilele de 16.02.2011, 18.02.2011, respectiv 05.03.2011 la locuinţe situate în localitatea Vlădeni-Deal, com. Frumuşica, în persoana minorei A.P. de 12 ani din oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani",  se arată sec în comunicatul Poliţiei.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite