Botoşani: Pirateria auto i-a dus la moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului două persoane şi-au pierdut viaţa
În urma accidentului două persoane şi-au pierdut viaţa

Un bărbat de 50 de ani a murit astăzi după ce maşina pe care o folosea la taximetrie ilegală a intrat frontal într-un autocamion. În urma accidentului a mai decedat şi o femeie ce ocupa locul din faţă al autoturismului Dacia.

Accidentul s-a produs pe şoseaua europeană E 58 la intrarea în localitatea Buzieni. Şoferul luase la ocazie patru pasageri din Coşula şi se indrepta spre Botoşani. După o curbă periculoasă la stânga, piratul auto a pierdut controlul autovehiculului  şi a intrat sub roţile unui autocamion care circula regulamentar spre Iaşi.

„A venit din curbă. L-am văzut că vine normal pe banda lui. Aici nu mai ştiu ce a făcut că m-am trezit cu el în faţă. Nu am apucat să îl evit. A intrat sub mine. Mi-a rupt şi puntea faţă. A pierdut controlul. Probabil stătea de vorbă", a declarat şoferul autocamionului, Şerban Cristian.

Bărbatul era cunoscut de către localnicii din Coşula şi de către poliţişti că făcea taximentrie ilegală.

„Îl ştiu din vedere. Făcea taximetrie permanent. Lua oameni la ocazie. Păcat.Cred că a făcut un infarct. Avea 50 de ani. Eu îl ştiu că facea taximetrei ilegală de vreo trei ani", a declarat Aurel Ungureanu.

Bărbatul a fost filmat şi de către un echipaj al Poliţiei Rutiere care supraveghea traficul din zonă cu aparatură radar, însă nu a depăşit viteza legală şi nu a fost tras pe dreapta.

Patru autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă s-au deplasat la faţa locului pentru a prelua victimele şi a le trasnporta către Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitralului Judeţean Mavromati.

„Cele patru victime au ajuns într-o stare deosebit de gravă. O doamnă a fost adusă în stop cardio-respirator. Cu toate manevrele efectuate în serviciul nostru, pacienta a decedat. Celelalte victime sunt acum pe secţia de chirurgie, au vârste cuprinse între 50 şi 60 de ani, toţi aflându-se în stare foarte gravă, cu fracturi multiple şi traumatisme cranio-cerebrale", a declarat şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor, medicul Petre Rădăuceanu.

Criminaliştii încearcă acum să indetifice victimele accidentului pentru a anunţa familiile acestora.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite