Botoşani: Petrecerile de sărbători, mai scumpe ca în Austria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Botoşănenii pot face rezervări pentru Revelionul la restaurant
Botoşănenii pot face rezervări pentru Revelionul la restaurant

Restaurantele din Botoşani care organizează Revelionul au menţinut preţurile de anul trecut.  Preţul de pornire  pentru o familie fără copii care vrea să petreacă Revelionul la restaurant este de 300 de lei.  Petrecăreţii vor asculta însă muzică pe calculator.

Cei care vor să beneficieze în noaptea dintre ani de minirecitaluri susţinute de artişti consacraţi trebuie să pregătească cel puţin 500 de lei.

Mult mai scump este să petreci Revelionul la o pensiune sau la un hotel. Pentru un sejur de minim trei zile, costurile pornesc de la 800 de lei de persoană, la care se adaugă transportul.„Anul acesta am decis ca de Crăciun să nu organizăm nimic pentru că tradiţia la noi este ca de această sărbătoare  să stai acasă, cu familia. În schimb, de Revelion avem o ofertă de 800 de lei pentru fiecare persoană, aici fiind incluse cazarea pe patru zile, micul dejun, prânzul, cina, plus masa festivă. În plus, am organizat câte un program artistic de Revelion şi în prima zi a Anului Nou“, a declarat Nicu Florea, proprietarul unui hotel din Câmpulung Moldovenesc.

2.000 de lei de persoană la o pensiune în Bucovina

La pensiunile de peste patru stele din Bucovina, preţurile sunt ameţitoare. Una dintre pensiunile de lux din Suceviţa vinde un sejur de trei zile de Revelion cu 2.000 de lei de persoană, adică dublu faţă de cât ar costa o minivacanţă într-o staţiune din Alpii austrieci.

Spre exemplu, un sejur de patru zile, la un hotel din Innsbruck cu masă festivă inclusă, costă 113 euro de persoană, iar pentru copiii până la 10 ani nu se plăteşte nimic. 80 de euro este însă biletul de avion, low cost.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite