Botoşani: Petrecere cu mult alcool, scandal şi focuri de armă, terminată cu dosare penale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Invitaţi de un prieten la o petrecere, trei tineri şi-au făcut de cap în noaptea de joi spre vineri. După ce s-au îmbătat criţă, băieţii l-au luat la bătaie pe cel care a organizat cheful şi au descarcat încărcătorul unui  pistol pentru  a-i arăta ce şmecheri sunt. Cheful a fost spart de Poliţie care a împărţit scandalagiilor amenzi şi a întocmit dosare penale. Cel care a tras cu pistolul nu este altul decât Ale

Totul s-a petrecut joi spre vineri noapte la locuinţa lui Constantin Dumitru G,  un tânăr de 19 ani din satul Sarafineşti, comuna Corni. Tânărul a organizat la el acasă o petrecere şi a invitat mai mulţi prieteni fără să ştie că dintr-o gazdă primitoare va ajunge victima invitaţilor săi. Pe la patru dimineţa a fost nevoit să îşi scoată invitaţii din casă cu ajutorul Poliţiei. Şi asta pentru că petrecerea a degenerate într-un  adevărat scandal, cu bătăi şi focuri de armă.

Potrivit unui comunicat al IJP Botoşani poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în urma unui apel de urgenţă la 112. Cel care a cerut ajutorul Poliţiei a fost chiar gazda petrecerii, bătută şi ameninţată cu pistoul de fiul fostului şef de post din Vorona.

 „ La faţa locului poliţiştii i-au identificat pe: I. Ionuţ Alexandru de 21 ani, din comuna Vorona, C. Florin Constantin de 22 ani din comuna Corni şi  Z. Alexandru Bogdan, de 24 ani din comuna Vorona, toţi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi provocând scandal. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între proprietarul casei şi Z. Alexandru Bogdan s-a ivit un scandal, împrejurare în care şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări. Cu prilejul verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au găsit în curtea locuinţei reclamantului un pistol cu gaze şi bile, din categoria celor neletale, având încărcătorul gol. S-a stabilit că arma aparţine lui Z. Alexandru Bogdan , care a declarat că pistolul a fost adus  în luna iulie 2010 din Italia şi că nu deţine permis şi nici autorizaţie pentru acesta. " se arată într-un comunicat al IJP Botoşani.

Pistolarul le-a spus poliţiştilor că nu a vrut decât să-l intimideze pe Cosntantin Dumitru,gazda petrecerii.   Alexandru Bogdan Zetu este cercetat acum sub aspectul săvârşirii infracţiunii de "port fără drept a armelor cu aer comprimat sau cu gaze comprimate,  în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică".

Arma găsită în curtea locuinţei reclamantului a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor. Totodată, atât gazda petrecerii cât şi fiul fostului şef de post au  fost amendaţi cu 200 de lei pentru tulburarea liniştii publice.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite