Botoşani: Pedofilul de 80 de ani, care a nenorocit o fetiţă de 13 ani, este liber!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii l-au condamnat la 1,6 ani de închisoare pentru întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră. Din cauza vârstei, pedofilul-octogenar nu va sta o zi după gratii.

Trimis în judecată în luna septembrie pentru că a întreţinut timp de un an relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, pedofilul din localitatea Avrămeni a scăpat uşor.

Citeşte şi:

ŞOCANT: Botoşani, raiul pedofililor: Un bătrân de 80 de ani, în top!

Magistraţii de la Judecătoria Săveni l-au condamnat la 1,6 ani de închisoare cu suspendare pentru fapta sa. Judecătorii au ţinut cont de vârsta înaintată a pedofilului care nu va executa o zi din pedeapsa primită.

Cercetările au început în vară  după ce fetiţa a depus plângere „ Bătrânul o ademenea când mergea la şcoală, îi dădea câţiva lei şi o păcălea să întreţină relaţii sexuale cu el. Rezultatul medico-legal arată că bărbatul a dizvirginat-o pe fetiţă" a declarat Raluca Stâncescu, prim-procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Săveni. 

34 de copii au fost violaţi, supuşi la perversiuni sexuale ori păcăliţi să întreţină relaţii sexuale numai în acest an. Octogenarul din Avrămeni conduce în topul pedofililor care au distrus vieţile minorilor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite