Botoşani: Parteneriat pentru hrana maidanezilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea încheie un parteneriat cu Asociaţia pentru Protecţia Animalelor Ador, prin care ONG-ul şi Serviciul de ecarisaj urmează să se ocupe pe rând, câte o săptămână, de asigurarea hranei pentru câinii prinşi de hingheri.

Hrana pentru următoarele două săptămâni este asigurată de Ador, care în urma campaniei intitulată  "Ne e fomică. Ne daipăpică?" a reuşit să strângă de la botoşăneni 1228 de lei, dar şi 1383 kg hrană uscată şi 65 kg de conserve.. Potrivit municipalităţii, în padocurile primăriei de la rampa de gunoi a oraşului sunt acum 200 de câini comunitari.

Într-un comunicat de presă, Asociaţia Ador mulţumeşte tuturor botoşănenilor care au donat bani sau mâncare pentru maidanezi. „Mulţumim tuturor celor care au donat hrană, de la simpli cetăţeni până la depuţati, multumim celor care au semnat petiţia împotriva eutanasierii căţeilor, care au dorit să se înscrie pe listele noastre de voluntari, şi care au dorit să directioneze spre Ador cei 2% din impozitul pe venit. Ne bucurăm de suportul vostru şi vă asteptăm implicarea şi în celelalte campanii Ador. Ne-aţi demonstrat că în Botoşani putem forma o comunitate a iubitorilor de animale", se arată în respectivul comunicat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite