Botoşani: Parcul Eminescu îşi aşteaptă vizitatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Botoşănenii au din nou unde să îşi petreacă dupamiezile călduroase după ce zona de agrement a fost deschisă. Plimbare cu hidrobicicleta, tobogane gonflabile, parcuri de joacă sau mese pentru şah şi rummy sunt dor câteva dintre atracţiile pregătite pentru botoşăneni.

Serviciul Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement a deschis oficial zona de agrement din Parcul Mihai Eminescu încă din weekendul trecut. Hidrobiciclete noi, parcuri de joacă pentru copii reabilitate şi toate atracţiile din anii anteriori pot fi găsite în fiecare dupamiază de doritorii de aer curat şi linişte. Luat cu asalt de către copii, zona de agrement rezervă surprize şi pentru cei mai în vârstă.

„Eu vin zilnic şi joc table cu prietenii mei. Toată vară o petrec în parc mai ales că stau în apropiere. Nimic nu este mai plăcut într-o zi călduroasă să stai la umbră pe o bancă", a precizat Ioan Maxim, pensionar.

Serviciul Public de Administrare Baze Sportive şi Zone de Agrement a făcut investiţii şi în acest an în mobilier stradal şi accesoriile destinate activităţilor recreative.

„Am achiziţionat cinci hidrobiciclete noi. O plimbare cu barca sau hidrobicicleta va fi de 12 lei pentru jumătate de ora, în timp ce la părculeţul de joacă se va tarifa la minut", a precizat Eugen Ţurcanu, directorul SPABSZA.

Pentru o dupamiază plăcută, părinţii vor scoate din buzunar aproximativ 20 de lei fără să se ia în clacul şi răcoritoarele sau vata de zahăr pe băţ. Nici iubitorii de sport nu au fost uitaţi. În imediata vecinătate a Parcului Mihai Eminescu fiind deschisă baza sportivă Dinamo ce pune la dispoziţie sportivilor contracost două terenuri, unul pe iarbă şi un al doilea sintetic unde se pot practica majoritatea sporturilor de echipă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite