Botoşani: Pământ pe ochi frumoşi pentru revoluţionari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

30 de revoluţionari botoşăneni vor fi „împroprietăriţi" probabil cu câte un hectar de teren de către municipalitate. Printre cei care vor primi teren cu titlu gratuit se numără politicieni, profesori, preoţi, patroni, adica persoane cu stare materială şi financiară. Citiţi cele mai interesante articole în revista presei locale.

Pamant pe ochi frumosi pentru revolutionari 

30 de revolutionari botosaneni vor fi „improprietariti" probabil cu cate un hectar de teren de catre municipalitate. Printre cei care vor primi teren cu titlu gratuit se numara politicieni, profesori, preoti, patroni, adica persoane cu stare materiala si financiara.

Mai multe detalii în Evenimentul de Botoşani

Salarii salvate la Protectia Copilului

Eforturile de a diminua cheltuielile cu salariile la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) au fost zadarnice. Situatia este acum in favoarea celor peste 1.000 de angajati. Conducerea unitatii dar si a institutiei ierarhice, Consiliul Judetean, au preconizat ca in 2010 fondul de salariu lunar va scadea cu circa 1 milion de lei datorita intrarii in vigoare a legii unice a salarizarii. Asta ar fi insemnat ca toate sporurile negociate in contractul colectiv de munca nu s-ar mai fi acordat.

Citiţi mai departe în Evenimentul de Botoşani

Greva generala a functionarilor din administratie a fost supendata

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie suspendă greva generală anunţată pentru vineri, precum şi pichetele de marţi, după ce Ministerul Muncii a trimis o notă către direcţiile teritoriale in care se arată că vor fi respectate toate drepturile prevăzute in contractele colective de muncă.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro

Sucevean arestat la Botoşani pentru şantaj şi infracţiuni informatice 

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Botoşani au dispus arestarea pentru 29 de zile a lui Marius Relu B., de 20 ani, din Dumbrăveni, judeţul Suceava. Măsura a fost acceptată, astăzi, de judecătorii botoşăneni. Acesta este acuzat de comiterii infracţiunilor de: acces, fără drept, la un sistem informatic prin încălcarea măsurilor de securitate, alterarea integrităţii datelor informatice, deţinere fără drept al unui program informatic şi şantaj.

Citiţi mai departe pe www.banulbotosanean.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite