Botoşani: Ovi şi Paula au intrat în selecţia naţională pentru Eurovision (AUDIO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovi şi Paula au şanse să reprezinte România la Eurovision
Ovi şi Paula au şanse să reprezinte România la Eurovision

Botoşăneanul stabilit în Norvegia, Ovidiu Cernăuţeanu a reuşit, împreună cu Paula Seling, să impresioneze juriul Eurovision cu piesa "Playing with fire".

Botoşăneanul Ovi (35 de ani) revine în atenţia publicului românesc. La începutul săptămânii, juriul a decis care sunt piesele ce vor intra în competiţia pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2010.

Spre bucuria botoşănenilor, piesa cântată de Ovi Cernăuţeanu şi Paula Seling a trecut de selecţia juriului urmând să concureze cu alţi 15 participanţi pentru a dovedi că merită să ajungă în finală.

„Sunt foarte încântată de colaborarea cu Ovi şi cu Simen şi cred că "duelul" muzical între noi doi poate crea momente speciale pe scena Eurovision", a spus Paula Seling.

Ovi a mai mai participat la două ediţii Eurovision însă niciodată nu a intrat în cursă pentu România ci şi-a reprezentat ţara care l-a adoptat, respectiv Norvegia. Ultima participare a sa la o competiţie muzicală de amploare a fost în septebrie la Cerbul de Aur de unde a plecat cu două premii.

„Ar fi o onoare pentru mine sa ajung să reprezint ţara în care m-am născut, în finala Eurovision care are loc în Norvegia, ţara care m-a adoptat. Să cânt împreună cu Paula Seling e încă un vis împlinit pentru mine", a declarat pentru Adevărul de Seară, artistul botoşănean.

Mai multe citiţi, mâine, în Adevărul de Seară.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite