Botoşani: Oraş sub asediul rablelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de botoşăneni vor rămâne în afara programului ,, Rabla" dacă nu va fi suplimentat numărul de vouchere

Numărul maşinilor casate a depăşit cu mult aşteptările administratorii Remat-urilor din judeţ care nu mai fac faţă solicitărilor. Peste 200 de rable sunt parcate de trei zile în celor trei societăţi din oraş.. Firmele de dezmembrări auto au primit câte 100 de vouchere. Bonurile au fost însă epuizate într-o săptămână,, Nu mai avem bonuri şi nu ştim dacă vom beneficia de o nouă suplimentare. Oamenii stau la poartă să îşi caseze maşinile iar noi nu ştim ce să le spunem" a spus Daniel Antohi, angajat centru Remat.

Mâine, vor fi distribuite ultimele 70 de vouchere pentru maşinile casate în weekend.  Prioritate vor avea însă proprietarii autoturismelor care s-au înscris pe liste încă de săptămâna trecută.Ceilalţi vor trebui să aştepte până când  Administraţia Fondului de Mediu va face o nouă suplimentare.

Pentru această săptămână necesarul este de minim  300 de vouchere pentru a face faţă programărilor deja existentente. Peste 700 de autoturisme vechi ce aparţin persoanelor fizice au fost casate în ultimele două luni. Programul,, rabla,, pentru persoanele juridice nu a fost încă demarat.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite