Botoşani: Oraşul s-a mutat la Kaufland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aproape 3000 de oameni au năvălit în primul hipermarket deschis la Botoşani
Aproape 3000 de oameni au năvălit în primul hipermarket deschis la Botoşani

Mii de botoşăneni s-au îmbulzit astăzi să intre în primul hipermarket deschis la Botoşani. Unii s-au ales cu hainele rupte, iar alţii erau cât pe ce să leşine din cauza înghesuielii.

Deşi dechiderea magazinului a fost anunţată pentru ora 12.00, câţiva zeci de botoşăneni au venit de la ora 8.00 dimineaţă pentru a fi primii la rând. Până la deschidere,  în faţa hipermarketului se adunase deja aproape 3000 de botoşăneni. Pe un frig de crăpau pietrele, mulţimea a stat ore în şir la rând aşteptând să se deschidă uşile. Pentru a face faţă gerului cei de la Kaufland au ofererit oamenilor ceauri calde.   În secunda când s-a permis intrarea în hipermarket,  mulţimea a năvălit peste oamenii de ordine nemaiţinând cont de absolut nimic.

Paradoxal, mulţi dintre clienţi nu aveau nimic de cumpărat însă au spus că sunt curioşi să vadă cum arată un hipermarket. „Ceva în mod deosebit nu vreau să cumpăr. Vreau să văd şi eu cum e magazinul şi dacă preţurile sunt bune." a declarat Magda Orăşanu.

Deschiderea primului hipermarket a blocat şi traficul din zonă. Pe Bulevardul Mihai Eminescu maşinile care încercau să ajungă la Kaufland au format o coadă de doi kilometri. În jurul amiezii, de la Spitalul de copii era imposibil să mai înaintezi cu maşina spre strada Sucevei.  

Citiţi mai multe mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite