Botoşani: Oferte pe alese pentru a sărbători Sfântul Valentin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O cină romantică, o seară în club sau un cadou cu mesaje de dragoste sunt câteva dintre opţiunile cuplurilor pentru a petrece de Sfântul Valentin şi de Dragobete.

Acest weekend va sta sub semnul dragostei, iar botoşănenii fac ultimele pregătiri pentru a-şi surpinde în mod plăcut jumătatea. Cluburile şi restaurantele din oraş se întrec în oferte şi au umplut deja sălile cu lumânări parfumate, baloane şi inimioare roşii. Din meniuri nu lipsesc şampania sau  ciocolata, toate combinate cu muzică romantică. Preţurile variază între 50 şi 120 de lei. 

Şampanie din partea casei
„S-au făcut deja rezervări pentru duminică seara. Avem orchestră, mâncare bună şi o atmosferă de vis. Cuplurile vor primi din partea casei şampanie“, a declarat Dana Grădinariu, administratorul unui restuarant din oraş. Patronul iubirii la americani va ajunge în acest weekend şi în cluburi. Administratorii acestora au anunţat concursuri pentru îndrăgostiţi, program de karaoke şi intrare liberă pentru reprezentantele sexulului frumos.

Cadouri cu personalitate
Pe de altă parte, magazinele se bat în oferte cât mai tentante pentru Ziua Îndrăgostiţilor. La mare căutare sunt cadourile ieftine, dar cu personalitate. Cu doar 25 de lei, îndrăgostiţii pot cumpăra un tricou imprimat cu chipul partenerului ori cu un mesaj de dragoste.

Bătaia cea mare este însă pe ceştile de ceai imprimate în cele mai haioase moduri. 30 de lei costă o ceaşcă normală şi 50 de lei una termosensibilă, care permite vizualizarea mesajului odată cu umplerea sa. „Puzzle-uri personalizate ori calendare şi ceasuri cu fotografii de cuplu sunt alte variante drăguţe de cadouri. Bărbaţii le pot oferi partenerelor, de asemenea, lenjerie intimă imprimată cu mesaje de dragoste, iar doamnele pot alege tricouri ori calendare personalizate“, a spus Bogdan Balazs, patronul unui magazin de cadouri personalizate.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite