Botoşani: Ofertă generoasă de locuri de muncă pentru şomeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botoşani (AJOFM) organizează astăzi  Bursa generală a locurilor de muncă, acţiune care se va desfasura simultan în toata ţara. În municipiul Botoşani, Bursa locurilor de muncă va avea loc începand cu ora 10.00, la  Casa de Cultură a Sindicatelor.

Pentru această acţiune s-au contactat  230 agenţi economici atât din mediul urban cât şi din mediul rural, care pun la dispoziţia persoanelor interesate  242 locuri de muncă vacante. Un numar total de 31 agenţi economici şi-au anuntat participarea.

Din numarul total de locuri de muncă vacante, 221 sunt pentru persoane cu studii medii, iar 21 sunt adresate celor cu studii superioare.

 Cele 21 de locuri de muncă adresate persoanelor cu studii superioare sunt pentru urmatoarele posturi: consilier asigurări, asistent manager, ingineri instalaţii pentru construcţii, inginer construcţii, arhitect, inginer construcţii proiectant structurist, inginer electrotehnică, administrator .

Principalele ocupaţii oferite persoanelor fără studii superioare sunt în domeniul : industriei alimentare, construcţiilor, fabricarea articolelor de îmbracaminte , hotelier, restaurante şi alte activităţi de servicii, fabricarea de pompe şi compresoare, activităţi de pază, activităţi ale centrelor de fitness, alte activităţi de servicii.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite