Botoşani: Oameni cu patru salarii în Fiscul botoşănean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fondul de stimulente este contituit din valorificări în cadrul procedurilor de executăre silită, din amenzile stinse prin încasare şi nu numai
Fondul de stimulente este contituit din valorificări în cadrul procedurilor de executăre silită, din amenzile stinse prin încasare şi nu numai

Pentru că au lucrat zi-lumină, unii finanţişti au fost răsplătiţi pe măsură. Cei aproape 400 de angajaţi ai Fiscului au primit în 2009, stimulente în valoare totală de aproape 6,2 milioane lei.

Drept recompensă că au uşurat munca finanţiştilor în toate judeţele ţării, doi bugetari au primit, pe lângă salariul de bază, încâ trei salarii pe lună timp de jumătate de an.

Toate acestea pentru multă pricepere, 12 ore de muncă pe zi şi weekend-uri petrecute la birou. Aceştia nu sunt singurii finanţişti care au primit aprecieri în vorbe şi bani.

„Sunt care nu au luat nimic sau care au luat şi 100 de lei. Aceste sume se acordă diferit de la lună la lună îân funcţie de criteriile de performanţă pe structura pe care lucrează.  Cei pe care i-am nominalizat sunt doar câţiva din cei care s-au menţinut o perioadă îndelungată de timp, în top, ca şi realizări. Au fost cazuri şi cu 35.000 de lei, suma anuală ce nu cuprinde şi salariile. Au fost angajaţi care au câştigat mai mult decât mine într-o lună şi nu sunt singurul exemplu", a declarat Radu Ţurcanu, şeful Fiscului botoşănean.

Află mâine, din Adevărul de Seară, cine se numără în topul celor mai buni finanţişti răsplătiţi cu câte patru salarii şi ce au făcut ei pentru a merita aceste sume.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite