Botoşani: O nouă prezenţă la Romanian Superbike!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Motocicliştii Aem Design Racing Team vor lua startul în ultima etapă a Campionatului Romanian Superbike.

Botoşaniul va fi reprezentat de această dată de Alin Pintilie, pe o Yamaha R1, şi Andrei Amişculesei, pe un BMW S1000RR.Ultima etapă a campionatului se va disputa pe circuitul Panoniaring din Ungaria, între 24 şi 26 septembrie.


"Sperăm si de această dată să reuşim o clasare cât mai bună şi cât mai aproape de podium, dar va fi foarte greu din cauza deficitului financiar cu care ne confruntăm. Din aceasta cauza nu ne putem alinia la start cu toti piloţii. Bogdan Barladeanu este accidentat, iar Eduard Mihalcu are ceva probleme tehnice la motocicleta. Sperăm ca de la începutul anului competiţional 2011 să putem prezenta la startul fiecărei etape măcar 2-3 componenţi ai echipei", a declarat Alin Pintilie.

La prima etapa a Campionatul Romanian Superbike, Bogdan Bârlădeanu a reuşit calificarea în cursa profesioniştilor, la 1000 cm3, terminând pe poziţia 21, din 30 de sportivi care au luat startul, el situându-se pe locul 12 în clasamentul românilor.
Eduard Mihalcu a obţinut locul 5 pe grila de start, la clasa B (avansaţi), 1000cm3, terminând pe poziţia a doua, fiind devansat de un reprezentant al Bulgariei, rezultat care îl aşeza pe locul 1 în clasamentul romanilor, clasa B. În aceeaşi competiţie, Alin Pintilie s-a calificat în cursa de la clasa B de pe locul 9 pe grila de start, însă, din cauza unor probleme tehnice, nu a putut lua startul.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite