Botoşani:(UPDATE) Tânăra de 23 de ani şi-a dat foc după ce a bătut-o măr pe viitoarea soacră: Gelozia i-a luat minţile!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Supărată foc că iubitul o înşeală, tânăra s-a răzbunat pe viitoarea soacră, apoi s-a autoincendiat. Iubitul a găsit-o în pat arzând ca o torţă iar pe mama sa zăcând pe jos.  O ambulanţă le-a preluat pe cele două femei şi le-a dus la spital noaptea trecută. 

Ora 14.15

Elena Iuliana Tondirii se zbate între viaţă şi moarte după şi-a dat foc cu în faţa casei în care locuia cu concubinul ei. Incidenul a avut loc duminică noapte la locuinţa lui Vasile Lupu, din Vorona. Tânăra traia în concubinaj cu Vasile de circa un an şi jumătate. Atât concubinul femeii, cât şi vecinii susţin că tânără de 23 de ani era exagerat de geolaosă şi îşi bănuia iubitul că are o relaţie cu o altă femeie din sat. Duminică noapte, cei doi concubini au petrecut împreună chiar la locuinţa vecinei presupuse că ar avea o relaţie cu Vasile.

image

La un monent dat, Elena a plecat acasă fără să spună absolut nimic, iubitul ei rămânând la vecină pentru a viziona un film la televizor. Ajunsă acasă, de faţă cu soacra, tânăra şi-a turnat pe haine un bidon de doi litri de dimulant şi şi-a dat foc în curte. „Credea că băiatul meu o înşeală cu Dana, vecina asta la care mai mergeau la televizor. Ea are tras cablu şi vede tot felul de posturi cu filme.  Şi duminică au fost la ea şi cred că au bătut ceva pentru că ea s-a înrtos acasă ameţită şi a  spus că îşi dă foc. N-am putut s-o opresc . A luat diluantul şi şi-a dat foc. Am încercat s-o opresc dar m-a lovit în cap cu ceva de metal şi n-am mai ştiu nimic de mine.  " , a spus Silvia Lupu (foto sus), mama lui Vasile.

Arsă toată, femeia a cerut cu disperare ajutorul vecinilor

image

Tânăra a ars în faţa casei ca o torţă vie, fără ca cineva s-o poată salva.  Cu hainele arse şi corpul plin de arsuri, femeia s-a târât cu greu  la o altă vecină să-i ceară ajutorul. Vecinii spun că au trăit clipe de groază şi sunt acum marcaţi de incident. „Era trecut de ora zece seara şi stăteam în pat, la televizor. M-am trezit cu ea în dormitor. Era în pielea goală, cum a făcut-o maică-sa. Nu mai avea deloc păr pe cap şi din trup ieşea fum, exact ca în fimele de groază. Am pus repede ceva pe ea şi am chemat salvarea. Ea tot ne spunea că-şi dă foc dacă Vasile mai umblă cu altele, dar nu ne-am închipuit niciunul că va face aşa ceva." a declarat îngrozită Emilia Aioanei, vecina care  a sunat la ambulanţă.

Concubinul femeii (foto) nu-şi explică gestul iubitei sale

image

Concubinul femeii este şi el îngrozit de gestul iubitei sale. Bărbatul susţine că tânăra suferea serios de gelozie, dar niciodată nu şi-a pus problema că va încerca să se sinucidă. „Avea tot timpul impresia că o înşel cu alte femei. Înainte să-şi dea foc a fost cu mine însă nu a dat niciun semn că ar vreea să facă aşa ceva. A spus doar că vrea să  pleace acasă şi eu i-am spus că mai rămân la televizor. Nu ştiu de a avut în cap. „ spune Vasile Lupu, concubinul femeii.  Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

image

ora 11.00

Bătaia a avut loc aseară în jurul orei 22.00. Tânăra a aflat de prin sat că iubitul întreţine relaţii cu alte femei. Supărarea a fost cu atât mai mare cu cât şi-a dat seama că viitoarea soacră ştia de aventurile fiului ei. Aşa că a decis să-i dea o lecţie şi a snopit-o în bătaie.

Potrivit anchetatorilor, tânăra a adunat câteva haine , le-a dat foc în curte şi s-a aruncat în flăcări. Deşi ardea ca o torţă, fata s-a aşezat în pat şi a aşteptat să îi vină iubitul din sat. Acesta le-a găsit pe femei agonizând în casă şi a chemat ambulanţa.

ora 10.00

Tânără este din Suceava şi trăia în concubinaj cu un bărbat din localitatea Vorona Nouă. O ceartă conjugală iscată aseară pare să fie motivul pentru care Elena Todirii(23 ani) s-a autoincendiat.

Martorii spun că tânăra de 23 de ani ardea ca o torţă . Un echipaj de la Ambulanţă a intervenit imediat, a preluat-o pe femeie şi a transportat-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Botoşani.

Tânăra a suferit arsuri de gradul III şi IV pe 60% suprafaţa corpului iar starea sa este gravă. Pacienta este internată la reanimare iar medicii fac eforturi să o stabilizeze. Cadrele medicale sunt rezervate cu privire la şansele ei de supravieţuire.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite