Botoşani: Nu a mai suportat să fie înşelat şi bătut şi şi-a înjunghiat soţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul nu îşi recunoaşte fapta
Bărbatul nu îşi recunoaşte fapta

Un bărbat de 43 de ani din Comuna Corni şi-a înjunghiat soţia în timp ce aceasta pleca către amant. Adrian Jitariu s-a certat cu soţia sa iar aceasta a plecat de acasă. Barbatul a juns-o pe drum, a înjunghiat-o în omoplatul drept, iar acum susţine că femeia s-a înjunghiat singură.

Adriana Jitariu a fost transportată la Spitalul Judeţean, iar medicii nu îi mai dădeau multe şanse de a supravieţui.

„În dupamiaza zilei de 25 martie, pe fondul unor discuţii contradictorii apărute spontan , o femeie de 38 de ani a fost înjunghiată de către soţul său. În cauză se continuă cercetările pentru stabilire cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta. Se pare că între cei doi soţi exista o stare conflictuală mai veche", a declarat Daniela Darea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Vecinii nu au rămas surprinşi de cele întâmplate. Soţii Jitariu sunt cunoscuţi pentru scandalurile provocate la băutură.

„Şi el bea şi ea bea. Nu ai cu cine te înţelege. Dacă nu au un pahar de rachiu în casă se iau la bătaie. Lumea spune că a tăiat-o. Acuma că a tăiat-o între picioare, sau că a tăiat-o în inimă, nu ştiu. Nu au ce băga în gură şi ăsta e motivul. Eu am văzut-o de multe ori că merge la bar şi îşi ia cu jumătăţile. Dacă întreţii un copil trebuie să îi bei toata alocaţia?",a declarat Mihai Aghiorghesei.

De cele mai multe ori scandalurile se lăsau cu adevărate bătăi între cei doi soţi, însă bărbatul era cel care o încasa cel mai tare. Acesta nu a mai suportat infidelitatea soţiei şi bătăile administrate de aceasta şi a înjunghiat-o în timp ce aceasta pleca către amant, însă acum nu mai recunoaşte fapta.

„Era beată. A luat şi a plecat pe deal. Ea face sex cu un verişor de al meu. Odată a stat cinci zile la el. Ieri s-a dus la dânsu că a zis că nu traieşte cu minel că nu mă mai iubeşte. A luat cuţitul şi a plecat peste deal. Am stat cu băiatul în casă şi ea nu a mai venit. Am înhămat calul şi am plecat după ea. Când m-am dus la Viorel, a ieşit ea toată plină de sânge. Ea s-a înjunghiar singură. Azis că dacă nuo las să trăiacă cu Viorel, se duce şi se înjunghie, ca să mă bage în puşcărie. Mă bătea, mă bătea. Mă învârtea şi mă bătea. Mă punea jos şi mă bătea", a declarat soţul femeii, Adrian Jitariu.

Vecinii lui Viorel Daniliuc susţin că femeia a venit înjunghiată la vărul bărbatului pentru a-i cere ajutorul.

„În jurul orelor 18 s-a întâmplat totul. A venit tatăl băieţilor la mine şi am sunat-o pe fata ei. I-am zis să o ia pe maică-sa că a tăiat-o. Era tăiată în zona pieptului. O bănuie toată comuna de infidelitate. Toată lumea ştie cam ce şi cum",a declarat Costel Rotariu, vecinul amantului.

Brînduşa Jitariu a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean, unde a fost băgată dierct în sala de operaţie. Femeia se află acum pe secţia de reanimare, în afară oricărui pericol. Adrian Jitariu este cercetat acum în stare de libertate şi se îngrijeşte singur de cei doi băieţi de 3 şi 14 ani pe care îi are acasă. Fata de 17 ani a plecat de acasă de la 15 ani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite