Botoşani: Nicolae Anton: “Jucăm meciul cu Botoşani”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În tur, elevii lui Cristi Popovici s-au impus cu 3-0
În tur, elevii lui Cristi Popovici s-au impus cu 3-0

În ciuda problemelor financiare acute cu care se confruntă, echipa din Crâng va începe returul campionatului. Asta susţine antrenorul Nicolae Anton, care a precizat că cei din conducerea clubului i-au dat asigurări în acest sens.

Clubul buzoian a primit termen de încă o săptămână, să achite o parte din banii necesari stingerii litigiilor cu unii jucători şi anume Aziz şi Dias. Conform celor declarate de preşedintele Gloriei, Mihai Marin suma este de aproximativ 20.000 de euro. În caz contrar, gruparea buzoiană riscă neprogramarea în etapa a XIX-a şi implicit excluderea din Campionat potrivit regulamentului. Asta, deoarece Gloria mai are încă o neprogramare în prima rundă din tur.

"Şefii mi-au spus să stăm liniştiţi, fiindcă vom disputa meciul din deplasare cu FC Botoşani. Pregătim cu atenţie jocul şi chiar sunt optimist, chiar dacă ne lipsesc câţiva jucători de bază. Fizic stăm destul de bine, însă tehnico-tactic nu suntem la ce îmi doresc eu. Oricum, din cauza accidentărilor, voi fi nevoit să schimb şi sistemul de joc", a declarat Nicolae Anton.

Zilele acestea, Gloria Buzău încearcă să mai transfere încă doi jucători, fiind vorba despre un mijlocaş şi un atacant. Deocamdată, numele acestora nu au fost dezvăluite, oficialii clubului spunând doar că sunt fotbalişti cu experienţă.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite