Botoşani: Nicio scară de bloc reabilitată termic pe banii proprietarilor nu are aviz de la E.ON Gaz.: Sute de apartamente vor fi debranşate!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Excepţie fac doar blocurile anvelopate pe banii statului.

Peste 30 de imobile au fost izolate termic în ultimii trei ani pe banii proprietarilor care nu au solicitat aviz din partea E.ON Gaz. Oamenii au pus mână de la mână ca să îşi izoleze pereţii şi au tocmit cei mai ieftini constructori de pe piaţă.  Cel puţin 10  blocuri se află în această situaţie susţin autorităţile locale care au atras atenţia asociaţiilor de proprietari cu privire la ilegalitatea lucrărilor încă din vară. „ Noi am fost sesizaţi că la unele blocuri au fost izolate şi instalaţiile de gaz. Există riscul exploziilor pentru că ţevile sunt băgate în pereţi şi nu se poate avea permanent acces la ele" a declarat Cătălin Alexa, viceprimarul municipiului Botoşani.

Asociaţiile de proprietari sunt cu atât mai revoltate cu cât sute de apartament vor fi debranşate de reţea" Nu au cum să taie gazul mai ales că o astfel de prevedere nu exista până acum. S-a ţinut cont de instalaţia de gaz când s-au izolat pereţii dar nu s-a scos aviz. Nimeni nu are acest document" a spus Gheorghe Butnariu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari.

Zilele acestea, E.ON Gaz începe inventarierea tuturor imobilelor reabilitate termic din municipiul Botoşani fără aviz din partea companiei şi va trece la debranşarea blocurilor de la reţeaua de gaz.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite