Botoşani: Naţionala de Rugby ar putea juca la Botoşani ultimul meci pentru calificarea la Cupa Mondială

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Este pentru prima dată când Naţionala de Rugby are programat să joace un meci la Botoşani
Este pentru prima dată când Naţionala de Rugby are programat să joace un meci la Botoşani

Federaţia Română de Rugby va inspecta în această săptămână Stadionul Municipal pentru a vedea dacă îndeplineşte condiţiile pentru a găzdui meciul Naţionalei României cu echipa Spaniei, care este programat să se joace pe 27 martie. În aceeaşi zi este programat să se joace le Municipal şi meciul de fotbal FC Botoşani- Petrolul Ploieşti.

Propunerea ca acest meci să se joace la Botoşani a venit din partea primarului municipiului care a participat împreună cu prefectul judeţului la partida România- Rusia, desfăşurată săptămâna trecută la Soci.

" După meci, primarul Cătălin Flutur s-a oferit să pună la dispoziţie Stadionul Municipal pentru ultimul meci contând pentru calificarea României la Cupa Mondială.  Federeaţia Română de Rugby a fost încântată de această idee, mai ales că antrenorul secund al tricolorilor cât  şi  Pompiliu Borş, vicepreşedintele federaţiei,  sunt  botoşăneni. " a declarat prtefectul Cristian Roman.  Prefectul judeţului a adăugat că FRR ar vrea ca începnd de la anul la Liceul Sportiv Botoşani să se înfiinţeze  o secţie de rugby.  

Singura problem este că tot sâmbătă 27 martie este programat pe Stadionul Municipal şi meciul de fotbal FC Botoşani-Petrolul Ploieşti.  Conducerea clublului botoşănean de fotbal a  spus că va dicuta cu oficialii Petrolului să amâne meciul pentru duminică sau dacă nu este posibil să joace după cel al Naţionalei de Rugby.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite