Botoşani: Muşcat de şarpe în timp ce se afla la cules de bureţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Flămânzi a ajuns ieri după-amiază la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu o plagă pe antebraţul drept şi cu un şarpe într-un borcan.

Ionuţ Hăisan a plecat ieri după-amiază la cules de bureţi în pădurea de lângă oraşul Flămânzi. Cu mâinile prin vegetaţia înaltă, tânărul nu a observat şarpele care a sărit şi l-a muşcat de antebraţul mâinii drepte. Pentru a putea ajuta medicii, tânărul în vârstă de 26 de ani a luat şarpele şi l-a pus într-un borcan după care a plecat împreună cu soţia sa la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean.

„Nici nu ştiţi voi cât a trebuit să beau ca să scot sângele din mine. E viperă sigur", a declarat Ionuţ Hăisan.

Bărbatul a prezentat şarpele şi medicilor, care au avut unele îndoieli că ar fi vorba de o viperă, însă spusele bărbatului au fost susţinute de soţia acestuia.

image

„El cunoaşte la şerpi. Mi-a povestit că era aplecat şi vipera sa ridicat în coadă şi l-a muşcat. Este primul caz pe care î laud la noi în zonă. Eu am stat 20 de ani în pădure şi nu am auzit aşa ceva", a declarat soţia tânărului muşcat de şarpe, Alina Hăisan.

Ionuţ Hăisan a primit îngrijiri medicale şi a fost externat după numai câteva ore.

„Bărbatul era stabil hemo-dinamic. Analizele au ieşit foarte bine, înseamnă că a avut noroc, ori şarpele nu era veninos", a declarat Gheorghe Apetroaie, medic în cadrul Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite