Botoşani: Muntele s-a mutat la Pacea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Derdeluşul de la Pacea  a fost plin de oameni care au venit la Carnavalul zăpezii
Derdeluşul de la Pacea a fost plin de oameni care au venit la Carnavalul zăpezii

Sute de copii s-au distrat pe derdeşuşul din spatele poligonului ACR. În premieră, o asociaţie sportivă a organizat i „Carnavalul zăpezii",  la manifestaţie participănd zeci  de copii care au concurat la diferite întreceri.

Cu sănii, saci de plastic şi camere de anvelope auto, botoşănenii au luat cu asalt pârtia imporvizată la marginea oraşului pe dealul Cornişa. În premieră, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi (AJSPT)  a organizat în spatele poligonului ACR "Carnavalul zăpezii". Manifestaţia a inclus întreceri sportive pentru copii. "

 Asociaţia şi-a propus să organizeze această activitate pentru copiii de gimnaziu însă văd că au venit şi botoşăneni care au şi vârste mai înaintante. Vrem ca prin această acţiune copiii să se poată bucura de iarnă şi să se exprime fizic prin sporturile specifice iernii." a declarat Cornel Strujan, preşedintele Asociaţiei Judeţene Sportul pentru Toţi.

Rămaşi fără bani după sărbătorilor de iarnă, puţini au fost cei care s-au putut bucura de un weekend la muncă. Zpăda din belşug, vinul fiert, muzica şi veselia i-a făcut pe cei mai mulţi să se creadă într-o staţiune montană .

Dacă pârtia s-a dovedit a fi numai bună pentru săniuş, nu de aceeaşi părere au fost botoşănenii care au dorit să îşi încerce schiurile pe zăpada de la marginea oraşului,, terenul este accidentat. E plin de dâmburi iar zăpada nu e bună pentru schiat. S-ar putea face aici o pârtie dar sunt necesare investiţii,,, a spus Daniel Bunduc, student.

Citiţi mai multe mâine în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite