Botoşani: Munca în zadar! După ce se asfaltează urmează să se sape un şanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bulevardul Mihai Eminescu va fi din nou spart. La doi ani de la modernizare, pe o porţiune se vor fi înlocuite conductele de apă, iar în zona centrală vor începe lucrări de reparaţii a trotuarelor.

Municipiul Botoşani este un veşnic şantier.  Nu există stradă în oraş pe care să nu fi fost săpat măcar un şanţ. Şi asta din cauza lucrărilor care se desfăşoară prin proiectele finaţate din bani europeni. Nici măcar străzile care au fost proaspăt  asfaltate nu au scăpat de cupa escavatorului. Singura porţiune din Bulevardul Mihai Eminescu care era circulabilă a fost spartă zilele trecute de Hidroconstrucţia, firma care a câştigat licitaţia la programul ISPA, privind reabilitarea reţelor de apă şi canalizare.

Zece milioane de lei aruncaţi pe bulevard

În urmă cu doi ani, Bulevardul "Mihai Eminescu" a fost refăcut în totalitate, municipalitatea cheltuind nu mai puţin de 10 milioane de lei. Ştiind că urmează lucrările de reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare, primăria a înlocuit pe cheltuiala proprie conductele de apă, dar doar în  zona centrală. Acum însă, porţiunea cuprinsă între intersecţia de la Colegiul Laurian şi Bariera Iaşi va fi decopertată şi săpată pentru înlocuirea reţelei de apă şi canalizare.

Aceasta nu este sigura zonă de pe bulevard unde vor începe din nou lucrări. Porţiunea cu pavele şi beton ampreentat care s-a deteriorat în zona centrală va fi refăcută din nou cu bani din bugetul local până la sfârşitul anului.

Citiţi mai multe amănunte luni,  în Adevărul de Seară

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite