Botoşani: Moş Crăciun a ajuns la taberele de sinistraţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
100 de familii sinistrate au primit astăzi cadouri de la Moş Crăciun cu epoleţi
100 de familii sinistrate au primit astăzi cadouri de la Moş Crăciun cu epoleţi

E.ON şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al judeţului Botoşani au făcut astăzi cadouri sinistraţilor care au suferit din cauza inundaţiilor din vara acestui an.

Aproximativ 100 de familii şi peste 160 de copii din Dorohoi, Hilişeu, Şendriceni şi Broscăuţi s-au întâlnit astăzi  cu Moş Crăciun reprezentat de angajaţii E.ON şi I.S.U.  Sinistraţii din taberele de module au primit  cadouri constând în produse alimentare şi de igienă, dar şi haine de iarnă.

 „Grupul E.ON în România a sprijinit comunităţile din zona Dorohoi încă de la momentul producerii inundaţiilor. Voluntarii noştri au fost prezenţi pentru a ajuta la îndepărtarea efectelor dezastrului ce a lovit această zonă, iar compania a donat produse de primă necesitate. Sprijinul nostru către aceste comunităţi nu s-a oprit aici, iar astăzi încercăm să aducem puţină bucurie celora a căror viaţa a fost puternic  afectată de inundaţii.", a declarat dl. Frank Hajdinjak, Directorul General  E.ON România.

Mesagerii lui Moş Crăciun au împodobit  doi brazi în zonele Dumbrava Roşie şi Drochia, astfel încât unul din simbolurile sărbatorilor de iarnă să fie prezent în mijlocul sinistraţilor, iar spiritul sărbătorilor să fie viu în continuare, în sufletele lor.

"Apropierea Sărbătorilor de Iarnă ne oferă prilejul de a fi alături din nou de persoanele afectate de inundaţiile din această vară şi prin acţiuni umanitare, menite să le acorde sprijin moral şi material. Aceste activităţi, care fac încă o dată dovada laturii umaniste a profesiei de pompier, apropierii de oameni şi preocupării permanente  pentru cei defavorizaţi de un destin nedrept, vor continua ori de câte ori vom avea ocazia", a  spus colonelul Radu Anton, inspector şef al I.S.U. Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite