Botoşani: Momentul adevărului pentru elevii lui Cristi Popovici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele trei etape, FC Botoşani va întâlni ocupanetele locurilor II, III şi IV din clasamentul ligii secunde, seria I.

Tehnicianul botoşănean speră la o victorie sâmbătă împotriva formaţiei Săgeata Năvodari, victorie care ar repune echipa lui Popovici pe drumul pentru îndeplinirea obiectivului.

„Toate jocuri pe care le mai avem de disputant pe teren propriu până la final, cu Săgeata, Chiajna şi Tulcea sunt jocuri extreme de grele prin prisma clasamentului. Jucăm cu locurile doi, trei şi patru, exact în aceeaşi ordine. Săgeata ne-a administrat în turul campionatului cea mai mare înfrângere, 4-0. E clar că ne dorim revanşa şi obţinerea celor trei puncte pentru a fi cât mai aproape de obiectiv", a spus Cristi Popovici.

În meciul de sâmbătă, cel mai mare pericol pentru botoşăneni îl reprezintă Alexandru Chiţu, golgheterul ligii a II-a cu 20 de goluri marcate în actual ediţie de campionat.

„Au lucrat cam doi ani la închegarea acestui lot de jucători şi au într-adevăr jucători de excepţie. Mulţi dintre ei veniţi din prima ligă sau alţii care sunt doriţi. Fac referire în special la Chiţu care e golgheterul seriei cu 20 de goluri macate. Un jucător când îţi dă 20 de goluri, e clar că valoarea lui este una ridicată. Pe lângă el mai sunt atâţia", a conchis Cristi Popovici.

Pentru întâlnirea de sâmbătă, tehnicianul botoşănean nu se confruntă cu problem de lot.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite