Botoşani: Miting cu cinci sindicalişti păziţi de zeci de jandarmi în faţa Prefecturii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mitingul organizat astăzi în faţa Prefecturii de confederaţiile sindicale a avut zero participanţi.  Deşi organizată de sindicate, acţiunea de astăzi a avut drept scop susţinerea noului Cod al  Muncii.

Sindicatele din Botoşani au schimbat strategia privind mitingurile de protest faţă de noul Cod al Muncii.  Pentru că nu au reuşit niciodată să adune la mitinguri numărul propus de participanţi, liderii de sindicat au hotărât să organizeze o acţiune de susţinere a Guvernului şi a Codului Muncii,  mizând evident pe faptul că nu va participa nimeni.

image

Cum era şi de aşteptat, la miting au participat doar liderii de sindicat, mai exact cinci persoane, păzite însă de zeci de jandarmi şi poliţişti. "Aşadar, nicio persoană nu susţine această guvernare. Atunci când a fost vorba de protest împotriva modificării Codului Muncii, a actualului guvern şi a PDL, s-a văzut că au fost câteva sute de oameni care au ieşit în stradă. Când a fost vorba de o susţinere pentru actuala guvernare, n-a fost nici un om, nici măcar un director numit politic care să aibă curajul să-şi  exprime simpatia sau recunoştinţa pentru numirea politică", a afirmat Marius Oroşanu liderul Cartel Alfa Botoşani.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite