Botoşani: Miliarde îngropate în toalete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Evenimentul de Botoşani
Evenimentul de Botoşani

Investiţii de sute de zeci de milioane de lei s-au făcut în unităţile şcolare botosănene, însă banii nu s-au dus pe dotări cu materiale didactice, ci, de multe ori, pe grupuri sanitare. Citiţi articolelel zilei în revista presei locale.

Miliarde ingropate in toalete 

Investitii de sute de zeci de milioane de lei s-au facut in unitatile scolare botosanene, insa banii nu s-au dus pe dotari cu materiale didactice, ci, de multe ori, pe grupuri sanitare. In majoritatea cazurilor, acestea sunt amenajate in curtea unitatilor scolare, iar elevii nu au acces la ele.

Titrează Evenimentul de Botoşani

Privatizarea laboratorului, la loc comanda

Munca depusa pana acum de echipa manageriala a Spitalului Judetean in vederea externalizarii laboratorului de analize medicale a fost zadarnica. Toata procedura de externalizare a acestui serviciu va trebui reluata, in temeiul legii, spun sefii Consiliului Judetean.

Mai multe detalii in evenimentul de Botosani

Un barbat este abandonat de doua saptsamini in morga Spitalului Judetean

Un bărbat de 63 de ani stă mort de aproape două săptămini la morga Spitalului Judeţean, pentru că nu are cine să-l ia. Acesta a fost adus in comă, pe 10 decembrie, la Spitalul Judeţean, insă după aproape două ore a murit.

Citiţi articolul complet pe www.botosaninews.ro

Fotbalist botoşănean cu primă de 100.000 de euro - INTERVIU

Unul dintre cei mai valoroşi, dar şi cei mai bine plătiţi fotbalişti botoşăneni este fundaşul Valeriu Bordeanu, considerat cel mai bun produs al fotbalului local de două decenii încoace. S-a perindat pe la mai multe echipe de renume din ţară cum ar fi Steaua, Rapid, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, pentru ca gustul dulce al performanţei să îl simtă din plin sub aripa lui Dan Petrescu la Unirea Urziceni.

Aflaţi mai multe detalii pe www.martorincomod.ro

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite