Botoşani: Mila botoşănenilor, sursă de venit pentru escrocii din alte judeţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Voluntarii unei fundaţii de binefacere , folosită pentru escrocherii, ies la iveală unul câte unul. După ce capul operaţiunii a fost prin în februarie, acum, încep să apară şi voluntarii recrutaţi de fundaţia de binefacere fantomă. Preşedintele aşa-zisei asociaţii de caritare este cercetat în stare de libertate.

Se foloseau de o fundaţie înfiinţată în urmă cu aproape cinci ani dar care nu mai este activă de la finele lui 2006, pentru a trăi din mila botoşănenilor. Doi bărbaţi din Iaşi au fost prinşi la Botoşani de către poliţiştii comunitari în timp ce abordau trecătorii pentru a le solicita să doneze bani cu scopul ajutorării unor persoane suferinde. Banii nu ajungeau la bolnavi ci la preşedintele Fundaţiei „Vremea Speranţei".

Atragem atenţia cetăţenilor municipiului Botoşani asupra falşilor reprezentanţi de fundaţii umanitare care acostează trecătorii pentru donaţii. Într-un judeţ sărac se pare că sensibilizarea cetăţenilor se face mai uşor, banii însă sunt direcţionaţi în cu totul alte scopuri", a spus Ioan Onuţu, directorul Poliţiei Comunitare Botoşani.

Citiţi mai multe în Adevărul de Seară de miercuri.

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite