Botoşani: Meci de 1 solist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoşani va întâlni mâine pe Municipal formaţia Gloria Buzău, echipă ce a obţinut doar un punct în meciurile din deplasare.

Deşi pe teren propriu FC Botoşani a dovedit că este greu de învins, tehnicianul formaţiei botoşănene nu se vede câştigător înaintea meciului.

„Ca orice joc, indiferent de numele adversarului, nu te poţi considera învingător înainte. Plecăm cu un mic avantaj, pentru că evoluăm pe propriul teren şi în campionatul ăsta am arătat că suntem destul de puternici. Rămâne să reuşim acelaşi lucru şi sâmbătă. Noi trebuie să ne facem jocul nostru, să ne creem ocazii de gol, să fim atenţi şi să rezolvăm fazele iar la final să ne putem bucura", a declarat Cristi Popovici.

Mult mai realist asupra şanşelor de câştig a fost Mihai Ciobanu, antrenorul Gloriei Buzău, fost tehnician al FC Botoşani.

„Avem probleme mari de efectiv. Am 14 jucători la dispoziţie şi va trebui să completez lotul cu juniori. Deja mă gândesc la meciul cu Ceahlăul de acasă. Sper să nu mai apară şi alte probleme în meciul de la Botoşani pentru a avea cu cine juca în partida cu Ceahlăul", a declarat Mihai Ciobanu.

În meciul de sâmbătă, Cristi Popovici nu va putea cont ape Dan Spiridon, accidentat în prima repriză a meciului cu Săgeata Năvodari din etapa trecută. Spiridon a fost diagnosticat cu fractură la coaste şi nu va mai putea evolua în ultimele patru etape ale turului.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite