Botoşani: Maşină făcută scrum la o zi după ce a ieşit din service (FOTOGALERIE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un Opel Astra din 2001 a ars aproape în totalitate, în parcarea din spatele blocului. Propietarul susţine că ieri a fost cu maşina într-un service auto pentru a remedia o defecţiune. Pompierii au intervenit la timp, dar nu au putut salva mare lucru din maşină.

image

Ciudat este că maşina era oprită în momentul când s-a produs incendiul. Autoturismul era parcat în spatele unui bloc de pe  strada George Enescu, chiar în poarta garajului. Cel care a anunţat pompierii a fost un vecin al propietarului care s-a uitat din întâmplare pe geam şi a văzut maşina în flăcări. "M-am uitat pe geam să văd dacă mai plouă pentru că doream să ies în oraş. Când am văzut că arde maşina vecinului am sunat imediat la 112" a spus Ioan Ciotir.   

image

Maşina aparţine lui Alexandru Silion. Botoşăneanul a dat pe ea 10.000 de euro şi nu avea asigurare CASCO. Proprietarul nu-şi explică cum i-a luat foc maşina, mai ales că ieri a fost cu ea în service pentru o revizie.  "Ieri am scos-o din service, iar azi am fost cu ea la sericiu. În service a reparat ceva pe la cutia de viteză, dar nu a umblat deloc la instalaţia electrică şi nu-mi explic cum a  luat foc", a declarat Alexandru Silion.  Maşina este avariată în proporţii de 80%, iar propietarul spune că o va da la REMAT pentru că nu mai poate fi reparată.

image
Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite