Botoşani: Mascaţii din Iaşi au percheziţionat locuinţele unor traficanţi de ţigări din Botoşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Macaţii au confiscat 1.210 pachete ţigări şi 1.450 de litri de alcool
Macaţii au confiscat 1.210 pachete ţigări şi 1.450 de litri de alcool

Mai multe echipaje ale Serviciului de Investigare a Fraudelor în comun cu poliţişti de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iaşi au descins sâmbată la locuinţele a doi tineri botoşăneni, bănuiţi că fac trafic cu ţigări de contrabandă.

Acţiunea a fost dirijată de către Brigada de Combatere a Crimei Organizate Iaşi, fără implicarea IJP Botoşani. Poliţiştii din Iaşi au deschins sâmbătă la locuinţele a doi tineri de 28 şi respective 28 de ani, din Botoşani, aceştia fiind bănuiţi că deţin cantităţi mari de ţigări de contrabandă.  

Una dintre reţineri s-a făcut în faţa benzinăriei MOL, din zona Gării. Un tânăr care se afla la volanul unui  BMW înmatriculat în Botoşani a fost reţinut de mascaţi.

În urma perchezitiilor domiciliare au fost confiscate 1.210 pachete ţigări din Moldova şi Ucraina şi 1.450 de litri de băuturi alcoolice. Pe numele tinerilor, dar şi ale părinţilor acestora a fost deschis un dosar penal. Patru persoane au fost reţinute în vederea arestarii preventive, însă magistraţii din Iaşi au respins propunere si au dispus cercetarea lor ân stare de  libertate

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite