Botoşani: Marius Matei revine pe Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Matei revine pentru a treia oară la Botoşani
Marius Matei revine pentru a treia oară la Botoşani

După ce a ratat transferul la Astra Ploieşti, Marius Matei a ales să se întoarcă la Botoşani. El va veni sub formă de împrumut de la Oţelul Galaţi urmând ca FC Botoşani să îi plătească contractul.

„Am vorbit cu Matei şi îl aşteptăm la pregătire. Cei de la Oţelul au fost de acord să îl împrumute la Botoşani cu opţiunea de cumpărare în vară. El este pregătit din punct de vedere fizic şi în mod sigur va putea juca. Sperăm să ne ajute aşa cum a făcut-o în returul campionatului trecut", a declarat Cornel Şfaiţer.

Marius Matei a spus că vine la Botoşani cu gândul de a face un retur bun şi de a marca cât mai multe goluri care să îl ajute ca din vară să revină în prima ligă.

„M-am pregătit până acum cinci zile cu Astra dar nu ne-am înţeles şi a trebuit să plec. Am mai avut varianta de a merge la Tg. Mureş pe un contract asemănător celui de la Oţelul dar am ales Botoşaniul. Vin cu gândul de a juca. Cunosc echipa, publicul şi îmi face plăcere să revin la Botoşani. În plus am lucrat foarte bine cu Cristi Popovici în returul campionatului trecut şi asta contează mult", a precizat Marius Matei.

În condiţiile în care Marius Matei revine la FC Botoşani, conducerea clubului a decis să renunţe la atacantul Andrei Porfireanu. Acesta va fi împrumutat la CFR Paşcani până la finalul acestui sezon.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite