Botoşani: Marea s-a mutat pe Pietonalul Unirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O piscină de 80 de mp a fost montată în această dimineaţă pe cea mai circulată arteră din oraş. 10 bărcuţe gonflabile cu motor îi aşteaptă pe cei mici.

De astăzi, cei mici se pot distra la piscina adâncă de jumătate de metru şi plină cu apă, montată pe cea mai circulată arteră din oraş. Copiii pot face plimbări cu cele 10 bărcuţe gonflabile cu motor sub supravegherea părinţilor şi a personalul special angajat în acest sens. Ideea aparţine unui agent economic care a investit 20 d emii de euro pentru a aduce marea la Botoşani.

image

Lebedele, dinozaurii, răţuştele şi alte persoanje îndrăgite din desenele animate au atras deja primii copii ieşiţi de dimineaţă la plimbare pe Pietonalul Unirii. „ Mi se pare o idee bună pentru că mulţi copii nu vor avea posibilitatea să ajungă pe litoral vara aceasta. Deja nepoţelul meu a făcut o tură cu bărcuţa lebăda şi e foarte încântat" a spus Viorica Daniliuc, pensionar. Cinci lei costă cinci minute de plimbare în piscină.

image

 „ Ideea ne-a venit când am văzut asemenea spaţii de distracţie la mare. Am investit deja 20 de mii de euro şi sper să merită pentru că plătim lunar o chirie de 4000 de lei la primărie" Gabriela Mateiuc, proprietar piscină.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite