Botoşani: Marea Britanie caută asistenţi medicali în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AJOFM Botoşani este dispusă să ofere gratuit consiliere tuturor persoanelor care doresc să se  angajeze pe locurile de muncă disponibile,  anunţate de reţeaua EURES.

Cele mai bine plătite locuri de muncă sunt cele de asitent medical în Marea Britanie. Englezii plătesc 26,57 de lire pe oră. Cei care vor fi angajaţi vor lucra 40 ore pe saptămână, în ture de zi şi de noapte.  Persoanele interesate trebuie să cunoască limba engleză la un nivel avansat şi nu în ultimul rând să aibă o experinţă bogată în domeniu.  Tot Marea Britanie  are disponibile şi cinci posturi de asistent medical şef , care vor fi plătite cu un salariu de 36 lire brut pe oră.

În schimb. norvegienii caută să angajeze chimişti care să lucreze într-o companie farmaceutică.  Slovenii oferă  salariu de 1200 de euro pentru un post de masor, iar vecinii noştri unguri caută specialişti în modelare de gips şi muncitori calificaţi în produse ceramice sanitare. Toţi cei care doresc să obţină unul dintre aceste posturi trebuie să cunoască limba engleză, sau germană în cazul locurilor de muncă oferite de firmele din Ungaria.  

Informaţii suplimentare se pot obţine la AJOFM Botoşani, de la consilierul EURES

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite