Botoşani: „Măcel” la discoteca Fun City (GALERIE FOTO) UPDATE: Şase dintre huligani au fost prinşi de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu puţin timp după miezul nopţii,  între „Gaşca Spicu" şi  bodyguarzii discotecii Fun City a avut loc o altercaţie. Intrarea dicotecii a fost făcută ţăndări şi doi bodyguarzi  au fost răniţi în timpul încăierării cu un grup de 15 mebrii ai temutei gaşti din cartierul Spicu.

UPDATE: Şase dintre huligani au fost prinşi de Poliţie

Şase din cei 15 tineri care au provocat scandalul de la Fun city au fost identificaţi până la această oră de Poliţie. Aceştia sunt Marius Andrei Hetruc- 23 de ani, Ovidiu Iulia Mihai- 26 de ani, Alexandru Borhan- 21 ani, Catalin Durnea- 22 de ani, Sorin Talpiz- 24 de ani şi George Lerca- 20 de ani.

După scandalul provocat în discotecă, ei au avariat şi o maşină care circula pe strada General Avramescu. Huliganii au blocat în traffic maşina şi au început să lovească cu picioarele în caroserie. Speriat, şoferul a sunat imediat la 112 şi a solicitata intervenţia Poliţiei. Aşa au fost prinşi cei şase tineri.  Toţi sunt acum cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi distrugere.

image

Duminică, ora 0.30: Altercaţia de la Fun City a început după ce un membru al găştii de cartier Spicu a sărit la bătaie la un tânăr care venise cu prietena sa să se distreze la discotecă. Bodygoarzii l-au protejat pe respectivul tânăr şi i-au cerut agresorului să părăsească imediat discoteca. „În acel moment ne-am trezit că suntem atacaţi de un grup de vreo 15 persoane. Au început să arunce în noi cu sticle şi pahare de pe mesele clienţilor după care să ne lovească cu pumnii şi picioarele. Împreună cu colegii mei cu greu  am reuşit să le facem faţă şi să-i punem pe fugă. „ a declarat Felix Alexoaie, unul dintre bodyguarzii discotecii.

image
image

La plecare, băieţii de cartier i-au lovit pe toţi cei care le-au stat în cale şi au distrus intrarea discotecii. Imediat după altercaţie dicoteca s-a închis. „ Nu-i ştiu cum îi cheamă. Îi cunosc doar după porecle. Era Talpiz, Coloratu şi Romică. Îi ştiu pentru că am mai avut probleme cu ei." a adăugat un alt bodyguard.

image
image

Ora 01.15: La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei care însă nu a putut face mare lucru pentru că agresorii erau de mult fugiţi. Pe baza declaraţiilor luate de la angajaţii discotecii mai multe patrule de poliţie au pornit în căutarea agresorilor. În cazul în care agresorii vor fi identificaţi, personalul discotecii va depune plângere penală  împotriva lor.

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite